Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelHeemstede

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Dorcas winkel Heemstede

 

Een kringloopwinkel met een breed assortiment

Sinds september 2012 is de Dorcas kringloopwinkel in Heemstede open, eerst aan de Havenstraat en sinds 7 januari 2016 aan de Herenweg 101. Ruim 1000 vierkante meter kringloopwinkel met de meest uiteenlopende tweedehands spullen. Van kleding tot servies en van boeken tot meubels.

De winkel aan de Herenweg zit in een mooi historisch pand. De winkel heeft verschillende ruimtes waar de spullen mooi en overzichtelijk worden gepresenteerd. Beneden is de seizoenshoek, de boeken- en cd/dvd afdeling, de elektrahoek, de huishoudafdeling, servies en glaswerk, allerhande meubels en accessoires. Op de eerste afdeling is een grote en comfortabele kledingafdeling, met ook gordijnen, textiel, koffers, tassen, allerhande kledingaccessoires en een speelgoedhoek.

Naar gelang het seizoen hebben we een ruim assortiment specifieke winter- of zomerspullen. Denk aan kerstspullen, schaatsen of aan tuinmeubelen. 

De volledige opbrengst van de winkel gaat naar het goede doel. Iedereen in de winkel werkt vrijwillig bij Dorcas. Hierdoor worden de kosten laag gehouden.

Inmiddels werken er ruim 80 vrijwilligers vol enthousiasme in de mooie en ruime winkel. We ontvangen heel veel mooie, nuttige en leuke spullen en de winkel wordt dan ook druk bezocht.

In de winkel is een grote verzameling kleding te vinden. Dameskleding met vesten, shirts, broeken en rokken. Herenkleding, van nette pakken tot stoere truien, broeken en blouses.

Ook is er een grote verzameling kinderkleding in alle verschillende maten en bovendien is er veel sportkleding te vinden.

Ons klantenbestand bestaat een hele diverse groep mensen, van jong tot oud en van koopjesjager, hobbyist of verzamelaar tot handelaar.

Veel klanten komen regelmatig terug, maar ook nieuwe klanten weten ons te vinden; klantvriendelijkheid staat hoog bij ons in het vaandel.

In september 2017 hebben wij ons 5-jarig bestaan gevierd. 

 

 

Bijbehorende Foto's

unnamed
img4436
img4434
img4437
Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer